maanantai 16. tammikuuta 2012

Pikaruokaa karppityyliin!

Töistä tultuani klo 19 aikaan, nälkähän tuo tuntui, ensimmäistä kertaa tänä päivänä. Paellaa en jaksanut kolmatta kertaa putkeen syödä, joten oli aika kehitellä jääkaapista jotain muuta. Aikani tutkailtuani kaapin sisältöä, löysin sieltä ainekset seuraavanlaiseen pikaherkkuun. Voi tsiisus, kun tuli hyvää!

Punakaalipaistos 2:lle

punakaalia
½ pakettia pekonia 
1 pieni sipuli
2 reilua rkl voita
pecorino- juustoa
mustapippuria

Leikkaa pekoni pieneksi, paista sipulin kanssa pannulla, raasta sillä välin haluamasi määrä punakaalia juustohöylällä ja lisää voin kanssa pannulle. Anna paistua hetken aikaa, että kaali ehtii sopivasti pehmetä, saa jäädä pieni puruvara. Mausta pippurilla ja pienellä määrällä raastettua pecorinoa.
Nauti heti!

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa hyvälle. En itse karppaa. Elämäntavoista johtuen paino tipahtaa liian alas nopeasti ja työ on etsiä ruokaa, josta nauttisin sekä samalla jaksaisi/ehtisi valmistaa. Tämä on <3 idea. Toiminee kun karppaavia ystäviä tulee kylään.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...