perjantai 13. huhtikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 13.4.

Aamupala:
teetä, vettä 2 dl

Lounas:
karppi makkarakeitto
vettä 2 dl

Välipala:
pari viipaletta karppia kääretorttua
kermakahvi

Päivällinen:
kebakoita, quacamolea, cheddarjuusto-kastiketta, tuoresalaattia
5 dl vettä

Iltapala:
kääretorttua, lasi punaviiniä
vettä 5 dl 

Koetin tänään väsäillä kääretorttua karpisti. Pohja onnistui varsin hyvin, mutta liian myöhään huomasin, että KUOHUKERMA on loppunut. Voi hirvitys, mikä katastrofi se olikaan kaltaiselleni kerman lipittäjälle! :) Siispä jouduin tekemään täytteen rahkasta ja marjoista. Lopputulos oli ihan syötävä, mutta rahkan ansiosta täyte oli makuuni liian hapan. Ajattelin tässä lähiaikoina kokeilla kääretorttua uudemman kerran sillä kermaan tehdyllä täytteellä. Katsotaan josko silloin lopputulos olisi sen verran hyvä, että kehtaan esitellä sen muillekin, se jääköön nähtäväksi. :)

Alkuviikolla kauhistelin pääsiäisenä hankittua extrakiloani. Onneksi hyvä ruokavalio on tehnyt tehtävänsä, ja voin hyvin pian sanoa olevani samoissa lukemissa, kuin reilu viikko sitten :) 

Paino näyttää muutenkin asettuneen siihen 65kg tuntumaan. Mitään laihdutuskuuria en ole muutamaan viikkoon (tämä viikko poislukien) jaksanut pitää. Muutto, ja kaikki sen tuoma stressi sekä kiire veivät mennessään. Onneksi pahin alkaa nyt olla takana ja voin jälleen keskittyä enemmän itseeni. :) Jos vielä nitistäisin 2-3 kg ennen kesää pois, mutta ennen kaikkea kiinteytyisin, olisi kovin tyytyväinen. Katsotaan kuinka käy :)

Nyt ajattelin siirtyä avokin kainaloon nauttimaan perjantai-illasta. Tiedä vaikka saisin sen revittyä tietokonepelien ihmeellisestä maailmasta takaisin tälle planeetalle katsomaan vaikka pari jaksoa Castlea :) Toisaalta saattaisin kietoa ympärilleni lämpimän viltin, ottaa uuden lasin punaviiniä ja istahtaa parvekkeelle ja vain nauttia pimenevästä, huhtikuisesta illasta...

 Joka tapauksessa, ihanaa viikonlopun alkua!

3 kommenttia:

  1. Hei,
    Oi kääretorttua, nam! Millaisella reseptillä teit sen kääretortun pohjan? Itseänikin kiinnostaisi testailla. :) Kivaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,
      ajattelin laitella reseptin tänne kokonaisuudessaan sitten, kun saan täytteenkin onnistumaan, varmaan ensi viikon aikana. Maltatko odottaa sen aikaa? Myös karppaus.infon puolelta taitaa jokunen ohje löytyä kääretortuille, ehkä löydät sieltä pahimpaan makean nälkään helpotusta! :)

      Poista
  2. Kiva juttu! :) Maltan kyllä odotella sinun reseptiäsi..ei kiirettä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...