lauantai 12. toukokuuta 2012

Palkintoja ja paljastuksia






Kiitokset Susannalle! :)

Säännöt:

1. Nimeä 15 bloggaajaa. 
2. Ilmoita heidän nimeämisistään heidän blogissaan.
3. Jaa 7 faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut.
5. Lisää Versatile Blogger Award kuva blogipostaukseen

Ja nyt ne 7 faktaa minusta:

1. Olen viimeisen päälle luontoihmisiä. Mikään ei saa ajatuksia paremmin pois arjesta, kuin kävely metsän keskellä paikassa, jossa ei kuulu kaupungin melu.

2. Innostus blogin aloittamiseen on muhinut minulla jo n. vuoden päivät. Tarkoituksenani on näyttää mallia, kuinka paljon ruokavaliolla on merkitystä terveyden kannalta. Itsekin ehdin jo painia monista terveysongelmista nuoresta iästä huolimatta, ennen kuin löysin avun vhh-ruokavaliosta.

3. Hiljattain aloittamani hölkkä/juoksuharrastuksen myötä tavoitteenani on pystyä hölkkäämään kesän päätteeksi 5km. Katsotaan, kuinka käy.

4. Olen nuuka ja nautin siitä. :) Tykkään käyttää rahani fiksusti tarkkailemalla hinta-laatusuhdetta. En osta kotiini 100 euron kangasverhoja, koska se olisi silkkaa hulluutta. Esimerkiksi tällä viikolla bongasin aivan törkeän hyvännäköiset ja -laatuiset verhot hintaan 29,90.

5. Tähän väliin yksi painonhallintaan liittyvä paljastus: Olen painanut ylä-asteella parhaimmillaan 76 kg (pituus n.167cm), josta olen laihduttanut nykyisiin mittoihini yhteensä -11kg. Huh!

6. Jos joutuisin valitsemaan sipsit tai karkit, valitsisin hetkeäkään epäröimättä sipsit. En ole oikeastaan ikinä ollut perso makealle. Nykyisin valitsisin vielä pelkät merisuolalla maustetut sipsit, koska E621 ym. myrkyt eivät kuulu elimistööni. Natriumglutamaatti on ainakin itselläni yksi selkeä migreenin laukaisija, jonka takia pyrin kiertämään kyseisen aineen kaukaa.

7. Lopuksi paljastettakoon pieni fakta karkinsyöntitavoistani: 

Kumpikaan meistä, avokki tai minä, ei himoitse karkkeja paitsi kaksi kertaa vuodessa. Silloin kun irtokarkit ovat tarjouksessa 5€/kg, ostamme valtavan 700-1000g pussin namuja ja vedämme koko pussin parissa päivässä. Sen jälkeen jaksaa taas odottaa puoli vuotta seuravaa mässäilypäivää :D Toki siinä välissä kuluu muutama levy tummaa suklaata ja pari pussillista salmiakkeja, mutta kun puhutaan ehkä 1-2 palasta suklaata tai salmiakkia/päivä, eivät määrät vielä kovin suuriksi nouse, jotta niistä isompaa haittaa olisi. Kyllä, karppaajakin on inhimillinen ihminen ja syö joskus karkkia, mutta vain joskus. :)

Sitten muutama, joille laitan palkinnon kiertämään:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...