perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ruokia viime päiviltä

 Valmistin tänään ehkä yhden helpoimmista herkuista, mozzarellasalaatin. Käytin siihen yhden pallon mozzarellaa (ei mitään kumista lightia), tomaattia, kurkkua, salaattia, tuoretta basilikaa, mustapippuria ja yrttisuolaa. Ladoin ainekset söpöksi keoksi lautaselle ja nautin heti. Nam! :)


Eilen väsäilin nopean pizzamunakkaan. Pohjana toimii siis muutama kananmuna voissa paistettuna. Niiden päälle on lastattu kunnon kasa tonnikalaa, juustoa, sipulia, tomaattia, mustapippuria ja kuivattua basilikaa.
Jälleen yksi helppo ja herkullinen ruoka, jota ei ole hinnalla pilattu. :)



Sitten päästäänkin ehkä viikon, ellei jopa kuukauden parhaimpaan ruokaan. Kutsuttakoon sitä nimellä "kiinalaista avokin tapaan". Tullessani bänditreeneistä, avokki oli parhaillaan valmistamassa tätä syntisen hyvää herkkua. Kuten kuvasta näkyy, söimme ihanan chilillä ja valkosipulilla höystetyn hapan-imelän possukastikkeen hyvin perinteisen lisukkeen, riisin, kera. Hiilareista viis, joskus niitäkin täytyy tankata, vaikka ihan mielenterveyden vuoksi. Tämän tytön ei tarvitse noutaa kiinalaista ravintolasta. Pyydän vain avokkini keittiöön, ja homma hoituu sillä. Ihana mies! :)


Asiasta toiseen, kävin heittämässä samaisen kävelylenkin kuin eilen. Tällä kertaa kenkinä toimivat ihan peruslenkkarit. Tälläiset lukemat sykemittarini antoi tänään:

Matka: 3.0 km
Aika: 35 min, josta lenkkiin käytetty 29 min (tein 5 min fitness level- testin lenkin päätteeksi)
Keskisyke: 131
Kcal: 328
Rasvanpoltto: 39 g

Päivän liikunta-annos on siis saatu ja voin nyt siirtyä hyvillä mielen nauttimaan perjantai-illasta, onhan siitä hurjat puolisen tuntia jäljellä. Viikonloppuja!

2 kommenttia:

  1. Ihana avokki! <3 Jos vielä joskus uudestaan omistan moisen otuksen, niin toivon sydämeni pohjasta että olisi keittiössä viihtyvä yksilö.

    Ja ruokakin toki herkullisen näköistä :D

    P.S. Rakastan edelleenkin blogiasi, täältä saa niin valtavan hyvää inspiraatiota aina, kun ideat on vähissä kokkailun suhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitokset ihanasta kommentista! :)

      Hienoa kuulla, että blogistani on ihan konkreettista apua niin sinulle kuin muillekin karpimman elämän löytäneille! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...