maanantai 15. syyskuuta 2014

Jauhelihakääretorttu

Vietin eilen illalla tovin yhden lempiharrastukseni parissa, bongailin nimittäin uusia kokeilemisen arvoisia reseptejä. Muistin jo tovi sitten kiinnittäneeni huomiota kotikokki.netistä löytyvään lihakääretorttuun. Nyt menee hieman ylistyksen puolelle, mutta kehun silti... Foodgasm! Uusi vakkariruoka on syntynyt. :) Ja mikä parasta, reseptiä voi varioida helposti täytteitä ja mausteita vaihtelemalla. Vain mielikuvitus on rajana! :)



Jauhelihakääretorttu 6-8:lle

Pohja:
600 g naudan jauhelihaa (10%)
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 rkl perunajauhoja

Omassani täytteenä:
mozzarellaraastetta
savujuustoa
meetvurstisiivuja
1 paprika
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
chilijauhetta
oreganoa

Sekoita jauhelihataikinan aineet keskenään. Kaulitse massa kahden leivinpaperin välissä n. 1 cm paksuiseksi.
Lisää täytteet pohjan päälle. Mitä pienemmäksi pilkot täytteet, sitä helpommin leikattavaa rulla on. Kääri leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi. Jätä saumapuoli alas ja muotoile päädyt umpeen. Paista 200 asteessa n. 30 min. Hox! Paistamisen jälkeen anna rullan vetäytyä rauhassa 10-15min. 

Hyvää sekä lämpimänä että kylmänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...